Vapaj napadača Dinama: 'Doveden sam kao pojačanje!'

'Nisam u Dinamo doveden da se meni daju prilike, ja sam doveden kao pojačanje! Mislim da sam dosta toga ispunio, napravio u Dinamu dobrih stvari.

29.3.2013.
9:26
VOYO logo

Ante Rukavina ove sezone uglavnom gleda Dinamove utakmice s klupe za pričuvne igrače. Na početku sezone je spasio Modre protiv Ludogoreca, no brojke kažu da je zadnji gol zabio početkom listopada prošle godine.

"Nisam praktički ni igrao tih šest mjeseci. Imao sam crijevnu virozu, pa reprezentativna stanka... Pripreme, ovo i ono, eto, tako je to bilo. Vidjet ćemo kako će dalje biti. Sada kad dolaze bolji tereni, nadam se da ću biti bolji. Nisam u Dinamo doveden da se meni daju prilike, ja sam doveden kao pojačanje! Mislim da sam dosta toga ispunio, napravio u Dinamu dobrih stvari. Možda sam mogao i bolje, ali moglo je ispasti i gore", kazao je Rukavina za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispada da je Dinamo momčad koja ne igra skupa! Otkada sam ja došao, ima tome dvije i pol godine, mnogo toga se stalno mijenjalo. Pogledajte fotografiju s utakmice s Villarrealom, pogledajte udarnu postavu i usporedite je s današnjom. I poslije isto, svaki put je različita momčad. Nikada se ne možemo totalno uigrati. Znam da se u modernom nogometu treba imati jaka klupa, da dolazi do rotacija, ali tu uvijek postoji opasnost nedovoljne uigranosti. Ali s druge strane svi dobivaju prilike. Negdje dobiješ, negdje izgubiš, treba dobro balansirati. Nije baš tako jednostavno. Svatko snosi odgovornost za svoje odluke, svatko provodi svoje ideje, tako to valjda treba i biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo