Vatreni zadao Rijecanima tezak udarac uoci utakmice sezone!

Nogometasi Rijeke ove ce zime, po svemu sudeci, ostati bez svoga najjaceg aduta.

11.12.2014.
9:50
VOYO logo

Posljednjih se tjedana nagadalo da bi Rijecani mogli angazirati hrvatskog reprezentativca Antu Rebica, clana Fiorentine koji ove sezone igra na posudbi u RB Leipzigu. U redovima njemackog drugoligasa 21-godisnji napadac se, medutim, nije snasao. Skupio je ove sezone samo tri nastupa, pa se pojavila ideja da bi na proljece mogao osvanuti na Kantridi.

No, cini se da od toga ipak nece biti nista. Kako pisu Sportske novosti, nekadasnji nogometas Splita navodno nema namjeru napustati Leipzig iako mu tamo ne cvatu ruze. Tek treba vidjeti sto ce donijeti sijecanj, ali kako sada stvari stoje, Rijecani ce morati potraziti drugo rjesenje. Jasno, i vecerasnja utakmica protiv Seville i odgovor na pitanje hoce li momcad Matjaza Keka nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, mogli bi utjecati na odluku o tome koga ce Rijeka pokusati dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/d5IRNnqQoqY

Rebic je, inace, u ljeto prosle godine presao iz Splita u Fiorentinu, ali nije se naigrao: skupio je pet nastupa i postigao dva pogotka. Toskanski ga je klub ljetos odlucio poslati na posudbu kako bi stekao iskustvo, ali to zasad ne ide prema planu. Za hrvatsku je reprezentaciju Rebic dosad upisao osam nastupa i zabio jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo