ANTE REBIĆ NA METI TALIJANA: / Vatreni dobio ogromnu javnu kritiku, jednu stvar mu jako zamjeraju

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac postao je protekle sezone stalni član prve postave Milana i, uz Ibrahimovića, najzaslužniji za dobre igre Rossonera

19.12.2020.
15:31
Profimedia
VOYO logo

Čini se kao da je prava vječnost prošla otkad je Ante Rebić zabio svoj posljednji gol, bilo za Milan ili za reprezentaciju. Točnije, prošlo je pet mjeseci. Posljednji put kad je hrvatski napadač slavio pogodak bilo je 18. srpnja u utakmici protiv Bologne.

Ugledni talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport udario je po Rebiću u jednom svom tekstu u kojem je u naslov stavila Antinu problematiku. "zašto svi u Milanu zabijaju osim Rebića?", pitaju se Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od kolovođe do rijetke iznimke. U momčadi s 11 različitih strijelaca u prvenstvu, hrvatski napadač i dalje je 'suh', bio krilo ili zamjenik Ibre. Posljednji je gol zabio u Bologni prošlog srpnja", piše Gazzetta u kritici hrvatskog napadača pa dodaje:

"U grupi strijelaca kojoj su se Calabria i Kalulu također pridružili protiv Genoe, nedostaje jedno veliko ime. Neočekivano, s obzirom na drugi dio prošle sezone. Ante Rebić i dalje je suh: 12 utakmica Serie A i Europske lige, nula golova", stoji u članku Gazzette.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO SE DOGAĐA S ANTOM REBIĆEM? TALIJANI OTKRIVAJU ZAŠTO NIJE ZABIO GOL VEĆ PET MJESECI: /

'To je dosta utjecalo na njega'

Image
ŠTO SE DOGAĐA S ANTOM REBIĆEM? TALIJANI OTKRIVAJU ZAŠTO NIJE ZABIO GOL VEĆ PET MJESECI: /

'To je dosta utjecalo na njega'

Ozljeda imala utjecaj

Hrvatski reprezentativac postao je protekle sezone stalni član prve postave Milana i, uz Ibrahimovića, najzaslužniji za dobre igre Rossonera.

No ove ga je sezone najviše omela ozljeda lakta, zbog koje je ispao iz natjecateljskog ritma, a nisu ozljede ni poštedjele Zlatana Ibrahimovića koji je esencijalan za Milanovu momčad u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Rebić rekao je da ne voli kad ga trener Pioli stavi u samu špicu, no tako je prisiljen igrati već nekoliko utakmica. Usprkos svemu, Milan je još uvijek na vrhu ljestvice Serie A, a nadaju se da tamo mogu i ostati. Kad Rebić počne zabijati, a počet će sigurno, nije nemoguće da na vrhu ostanu još dugo.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo