Fantastična vijest na Vatrenog: Napokon stiže prilika iz snova

Prije nekoliko dana je hrvatski nogometaš Ante Rebić proslavio 20. rođendan, a jedan od najboljih poklona bi mogao dobiti u ponedjeljak kada njegova Fiorentina igra protiv Parme.

28.9.2013.
13:35
VOYO logo

U pitanju je utakmica 6. kola talijanske Serije A, a podsjetimo kako Fiorentina dosad ima tri pobjede, te po jedan remi i poraz, a Rebić još uvijek čeka prve minute na terenu u novom ljubičastom dresu.

Talijanski internet-portali vezani uz Fiorentinu, kao što je Violanews, navode da bi se u ponedjeljak vrlo lako mogao dogoditi Rebićev debi i to čak od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata je situacija oko napadača u klubu: Mario Gomez je teže ozlijeđen, pa sada svi napadački zadaci padaju na leđa Giuseppea Rossija koji ih obavlja za najveću ocjenu (pet pogodaka u pet nastupa). No, i sam je trener Vincenzo Montella najavio da Rossiju treba odmora i da bi ga mogao odmarati baš protiv Parme.

Violanews potvrđuje takvo navode, te najavljuje da će njegovo mjesto u prvoj momčadi zauzeti ili Ante Rebić ili Slovenac Josip Iličič, kojeg bi Montella iz veznog reda gurnuo prema naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo