Legendarni Jose Mourinho se požalio Čačiću!

'Razgovarao sam s Mourinhom na utakmici Hrvatske i Makedonije. Pred ljudima iz kluba rekao mi je da ćemo ove godine osvojiti pet bodova pa sam mu ja rekao da ćemo se onda vidjeti na proljeće!'.

13.9.2012.
17:23
VOYO logo

"Razgovarao sam s Mourinhom na utakmici Hrvatske i Makedonije. Pred ljudima iz kluba rekao mi je da ćemo ove godine osvojiti pet bodova pa sam mu ja rekao da ćemo se onda vidjeti na proljeće!", otkrio je Dinamov trener Ante Čačići nastavio otkrivati detalje razgovora s portugalskim stručnjakom:

"Rekao je da mu nije lako jer ima jako tešku grupu i malo se pribojava s obzirom na to da su u njegovoj skupini Manchester City i Borussija iz Dortmunda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi Večernji list, Čačić se osvrnuo na promašaj Domagoja Vide u posljednjim sekundama utakmice Belgije i Hrvatske.

"Ne treba mu zamjeriti. Vida ima dobru reakciju, pogotovo udarce glavom! Ta mu je lopta došla prebrzo. U pravu je kad je rekao da se prerano počeo veseliti. Previše je okrenuo glavu. Gađao je taj bliži kut, međutim nje prošao!", rekao je Čačić. Zdravko Mamić je tu situaciju navodno komentirao s "Da je Čačić bio na klupi, bila bi u golu!". Naravno, Dinamov izvršni predsjednik je aludirao na činjenicu kako je Čačić posljednjih mjeseci i miljenik sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener još se osvrnuo i nastup u Ligi prvaka. Prvo kolo na Maksimir stiže Porto. "To je utakmica kojom se otvara natjecanje u skupini, a ona možda nije tako atraktivna kao lani jer nema Reala, nema Barcelone, ali ništa nije slabije, bit će možda i jača i kvalitetnija. Ako pogledate da je Porto već godinama u vrhu europskog nogometa, stvarno je megamomčad. Kad pogledate da je Paris Saint-Germain ove godine uložio 140 milijuna eura u svoja pojačanja, kijevski Dinamo 40, to dovoljno govori o tome da u skupini imamo renomirane i jake protivnike", procjenio je Čačić i za kraj zaključio:

"Siguran sam da ćemo nastojati učiniti sve da popravimo dojam od prošle godine, znači da budemo puno bolji. Kad kažem puno bolji, naravno da nam je cilj da osvojimo i pokoji bod, a ne da budemo samo sudionici. Imamo jedno iskustvo, puno igrača koji u igrali vani i ove godine to treba naplatiti." specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo