'Novi Mario Mandžukić' ne ide u Dinamo već napušta Hrvatsku!

Mladi napadač Lokomotive Ante Budimir ipak neće potpisati za Dinamo, već će karijeru nastaviti u njemačkom drugoligašu St. Pauliju.

3.8.2014.
19:32
VOYO logo

Nakon više dana paralelnih pregovora dvaju klubova, odlučeno je kako će najbolji strijelac Lokomotive Ante Budimir karijeru ipak nastaviti u St. Pauliju. Lokosi bi n ime odštete trebali uprihoditi oko milijun eura.

"Zahvaljujem svima! Počevši od direktora Šikića, koji me i doveo u Lokomotivu i omogućio ovaj transfer. Zahvaljujem treneru, cijelom stručnom stožeru, igračima i svim zaposlenicima u Lokomotivi. Svi u Lokomotivi su mi zaista bili kao dio obitelji. Ovo nije samo moj uspjeh već I uspijeh cijelog kluba. Želim klubu svu sreću, neka I dalje uspješno korača i bez mene istim koracima. Neka pobjeđuje i dalje gaji svoju prepoznatljivu atraktivnu igru!", izjavio je Budimir za klupsku internet stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jW2rMOocmls

23-godišnji napadač kojeg uspoređuju s Marijom Mandžukićem tako ipak neće zaigrati za Dinamo, u čijem napadu ionako vlada poveća gužva. Iako su pregovori trajali danima i Mamići su razmišljali potpisati perspektivnog napadača koji je Modrima zabio tri gola, na kraju je ipak odlučeno da Buda karijeru nastavi u inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenoj klupskoj stranici su se sada već bivšem igraču zahvalili za 19 golova u prošloj i ovoj sezoni (14 + 5). Ukupno je Budimir za Lokose zabio 29 golova u 99 utakmica.

"Dragi naš Buda, zahvaljujemo ti na svemu što si doprinio i dao Lokomotivi! Želimo ti puno sreće u daljnjoj karijeri, neka ti se ostvari sve zacrtano na profesionalnom i privatnom planu!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo