[ANKETA] PROCURIO NOVI DRES VATRENIH ZA EURO? / Navijačima se nikako ne sviđa; Za neke je katastrofalan

Image
Foto: PIXSELL

Ponovno se pojavio dres Vatrenih za koji se tvrdi kako je nova garnitura za Euro

3.12.2019.
9:16
PIXSELL
VOYO logo

Za svako veliko reprezentativno natjecanje izađe novi dres Vatrenih u kojem onda i nastupaju na tom natjecanju. Nakon povijesnog uspjeha na SP-u u Rusiji u crnoj rezervnoj garnituri, odnosno u glavnoj kockastoj u kojoj su naši srebrni nogometaši igrali prvi dvoboj na turniru protiv Nigerije i Francuske u finalu, na internetu je prvo procurio mogući dizajn trenirke hrvatske nogometne reprezentacije za Euro 2020., predstojeću Ligu nacija i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Image
[ANKETA] PROCURIO NOVI DRES HRVATSKE? /

Vatreni baš nikad nisu imali ovakav dizajn kockica

Image
[ANKETA] PROCURIO NOVI DRES HRVATSKE? /

Vatreni baš nikad nisu imali ovakav dizajn kockica

Novi dres Hrvatske već se dijeli društvenim mrežama

Nekoliko dana potom pojavio se i programiran-kompjutorski dizajn dresa baziran na tom uzorku, a na društvenim mrežama već se dijele fotografije dresa Hrvatske koji je već - izrađen?! Prenio ga je poznati portal Footy Headlines tijekom ponedjeljka (drugi put unutar mjesec i pol dana) koji među prvima objavljuje informacije o toj tematici, prenosio je i dosadašnje verzije hrvatskih dresova kad su procurili u javnost i gotovo nikad ne griješi. Iako, HNS se odmah oglasio i dao do znanja kako predložak novog hrvatskog dresa nije istinit:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS: 'Obavještavamo navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile'

"Hrvatski nogometni savez obavještava navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama i određenim internetskim stranicama. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini. Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture", priopćili su iz krovne kuće hrvatskog nogometa putem svog službenog web sitea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na verziji dresa koju je u ponedjeljak prenio portal Footy Headlines ostaju prepoznatljivi crveno-bijeli kvadratići, no u kombinacijama raznih veličina kakve Vatreni još nisu nosili. Napravljen je prema radu dizajnera korisničkog imena Corinth, a on je inspiraciju našao u dizajnu trenirke koja je izašla nekoliko dana ranije, još u listopadu.

Dodajmo kako će novi hrvatski dres biti predstavljen u proljetnim mjesecima sljedeće godine. Hrvatska, ako su skice dresa doista točne, tako ostaje u kockicama, ali s novim detaljima na njemu, što se na kraju krajeva i očekivalo i što je praksa HNS-a za sva velika natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno više crvenih kvadratića

Tako će na bijelom dresu biti puno više crvenih kvadratića koji će dres ukrašavati u tri veličine – sitni, malo veći i oni najveći, koji su ranije jedini bili na dresu. Hlačice i štucne bit će bijele boje. Što se tiče majica i trenirki, Footy Headlines donosi fotografiju crvene trenirke (gornji dio) s bijelim sitnim kvadratićima raznih veličina.

U anketi koju smo u listopadu ponudili našim čitateljima, većina je istaknula kako im se ne sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo