ANDREJ KRAMARIĆ NAJBOLJI IGRAČ BUNDESLIGE U RUJNU: / Fantastični Krama napravio dar-mar u Njemačkoj

Image
Foto: Profimedia

Kramarić najbolji igrač Bundeslige u rujnu

16.10.2020.
17:59
Profimedia
VOYO logo

Među lošim vijestima zbog koronavirusa, evo i jedne lijepe. Andrej Kramarić, jedan od dva zaražena hrvatska reprezentativca (Ante Budimir), proglašen najboljim igračem rujna u Bundesligi. Hrvatski nogometaš je postigao pet pogodaka u dvije bundesligaške utakmice, javlja službena web stranica elitnog razreda njemačkog nogometa.

Image
ANDREJ KRAMARIĆ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: /

Još jedan Vatreni pozitivan na COVID-19

Image
ANDREJ KRAMARIĆ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: /

Još jedan Vatreni pozitivan na COVID-19

Trpa ove sezone

Prvo je Kölnu u gostujućoj pobjedi 3:2 zabio sva tri gola, a onda je protiv Bayerna na domaćem terenu dva puta bio strijelac u trijumfu rezultatom 4:1. Kramariću je nedostajao samo jedan pogodak da izjednači rekord velikog Gerda Müllera koji je u sezoni 1977./1978. u prva dva kola postigao šest pogodaka. Trenutno je na osam pogodaka za Hoffenhaim u svim natjecanjima, za reprezentaciju Hrvatske je zabio protiv Švedske. U sjajnom je nizu od ukupno 14 golova u svim natjecanjima, ako računamo i završnicu prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Croatia's forward Andrej Kramaric celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League group League A Group 3 football match between Croatia and Sweden at the Maksimir Stadium in Zagreb on October 11, 2020.,Image: 562482509, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Andrej Kramarić bio je nezaustavljiv u rujnu. Napadač TSG Hoffenheima zasjeo je na vrh ljestvice strijelaca s pet golova u samo prvih dvanaest dana sezone, postavljajući ne samo novi klupski rekord. No, to nije iznenadio njegovog novog trenera Hoffenheima Sebastiana Hoeneßa", pišu Nijemci i prenose izjavu trenera:

"On je izvanredan nogometaš", rekao je bivši trener pričuva minhenskog Bayerna, a tko može sumnjati u to što govori. Andrej je u pogodak pretvorio 75 posto svojih velikih šansi u rujnu, dok je sjajni 29-godišnjak ovog mjeseca pogodio gol više udaraca (13) od bilo kojeg drugog igrača Bundeslige ovog mjeseca, pomažući privremeno podići Hoffenheim na vrh lige prvi put od 1. kola sezone 2014/15. Hrvatski reprezentativac je u formi, no sad ga čeka pauza zbog korone. No, izaći će Andrej iz ovog još jači, vjerujemo i nastaviti tamo gdje je stao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo