ANDREJ KRAMARIĆ ASISTENT U REMIJU HOFFENHAIMA: / Hrvatski napadač i ove sezone igra sjajno

Image
Foto: AFP

Hrvatski napadač Andrej Kramarić ponovno je bio asistent za svoj Hoffenheim, koji je u nedjelju na domaćem terenu protiv Herthe odigrao 1-1 u 4. kolu Bundeslige.

17.9.2017.
19:43
AFP
VOYO logo

U 6. minuti Kramarić je odlično uposlio Sandra Wagnera, koji pogađa glavom za 1-0. Mogao se Kramarić upisati i u strijelce, ali njegov pokušaj glavom u 62. minuti nije bio precizan. U prva dva kola Bundeslige Kramarić je bio strijelac, a u posljednja dva asistent. Remi Herthi donio je Alexander Esswein u 55. minuti.

ŠOK ZA BAYERNOVE ZVIJEZDE: Hoffenheim srušio diva iz Münchena, Kramarić zna asistirati i – rukama!

Kramarić u četiri utakmice Bundeslige postigao dva pogotka

Kramarić je u četiri utakmice Bundeslige postigao dva pogotka i dodao dvije asistencije te je igrač koji je sudjelovao u najviše Hoffenheimovih golova ove sezone (četiri od šest koliko su ih dali, a doprinos je dao u svakoj odigranoj utakmici).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac odigrao je čitavu utakmicu, a za Herthu je u 88. minuti zaigrao BiH napadač Vedad Ibišević. Nevjerojatno, ali to je prvi put otkako je debitirao u momčadi Herthe (rujan 2015. godine) da je Ibišević bundesligašku utakmicu započeo s klupe. Da, i to se dogodilo.

Bayer upisao prvu pobjedu

Bayer Leverkusen napokon je upisao prvu pobjedu u novoj sezoni, svladavši Freiburg 4-0. Za Leverkusen su zabili Kevin Volland (21, 34), Charles Aranguiz (29) i Julian Brandt (86), a hrvatski branič Tin Jedvaj, koji se oporavlja od ozljede, nije bio u momčadi "apotekara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem susretu 4. kola sastaju se Borussia Dortmund i Koeln.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo