'Ja sam nitko i ništa u usporedbi s Mourinhom'

Trener milanskog nogometnog kluba Intera, Andrea Stramaccioni, ponosan je na činjenicu da ga je predsjednik Massimo Moratti usporedio s jednim od najboljih trenera današnjice - Joseom Mourinhom.

8.10.2012.
21:01
VOYO logo

Podsjetimo, Mourinho je s Interom 2010. godine osvojio trostruku krunu slavivši u domaćem prvenstvu, kupu i Ligi prvaka. Stramaccioni je trenutno s Interom četvrti u prvenstvu, ali sa svega četiri boda manje od vodećeg Juventusa.

U nedjelju je Stramaccioni sjedio na klupi Intera koji je u gradskom derbiju, pogotkom Waltera Samuela na samom početku utakmice, slavio protiv Milana 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam ponosan na to što je predsjednik rekao. Mogu se samo nasmijati jer sam ja nitko i ništa u usporedbi s Mourinhom. Pa on je osvojio sve sa svakim klubom koji je vodio. Ja sam imao sreće da me Moratti zapazio i zato sam sada ovdje", rekao je trener Intera te nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakog dana naporno radim na treningu i izvan njega, te na taj način pokušavam uzvratiti predsjedniku za vjeru koju je pokazao u mene. Sretan sam trenutnom situacijom, ali moram ostati skroman jer je sezona još jako duga. Baš kao i moja trenerska karijera", zaključio je Stramaccioni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo