Počela nova Mourinhova era! Stiglo prvo pojačanje u Chelsea!

Čini se da bi konačno mogao biti realiziran transfer njemačkog nogometnog reprezentativca Andrea Schürrlea iz Bayer Leverkusena u londonski Chelsea.

Iako je već praktički sve bilo riješeno i prije koji tjedan, dolaskom Portugalca Josea Mourinha na menadžersku klupu to se umalo promijenilo. Naime, Mourinho je po povratku izjavio da belgijski reprezentativac Kevin de Bruyne neće napustiti Stamford Bridge, iako je njegovo ime u pregovorima oko Schürrlea, prije njegovog dolaska, bilo spominjano kao dio transfera.

Međutim, sudeći prema službenom priopćenju za javnost londonskog kluba, čini se da prepreka u ostvarivanju transfera više nema;

“Chelsea i Bayer Leverkusen postigli su dogovor oko transfera Schürrlea. Sva dokumentacija, kao i osobni uvjeti s nogometašem i liječnički pregled su riješena stvar”, stoji u Chelseajevom priopćenju.

Pitanje je što će sada biti s De Bruyneom, kojeg se u priopćenju ne spominje. Poznavajući Mourinhov tvrdi stav, Belgijanac će vjerojatno ostati dio družine sa Stamford Bridgea, a Bayer će kao “mali” klub izvisiti.

Povratak na Net.hr