Brutalni start izazvao zgražanje u Realu

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti istaknuo je da Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos nisu pokazali nepoštovanje prema sucu nedjeljnog derbija protiv Barcelone.

25.3.2014.
16:22
VOYO logo

Podsjećamo, Katalonci su u El clasicu na stadionu Santiago Bernabeu slavili s 4-3 i približili se na bod zaostatka Realu i Atletico Madridu. Nakon dvoboja su Ronaldo i Ramos žestoko kritizirali suca Undiana Mallenca, aludiravši da je pomogao Barceloni da se vrati u utrku za naslov.

Sada im prijeti kazna Španjolskog nogometnog saveza (RFEF), ali Ancelotti smatra da su njegovi igrači samo izrazili vlastito mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Cristiano i Sergio nisu pokazali nepoštovanje. Iznijeli su svoje osobno mišljenje, a meni je jasno kako su se osjećali. Oduvijek sam isticao da suci, nažalost, uvijek mogu pogriješiti tijekom utakmice", izjavio je talijanski stručnjak.

//www.youtube.com/embed/1brD5HR_zsI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Ancelotti potom i na incident u kojem je veznjak Barcelone Sergio Busquets stao na glavu Realovom stoperu Pepeu koji je ležao na travi. Trener Reala smatra da bi u obrnutom slučaju bilo puno više buke.

"Samo zamislite što bi bilo da je bilo obrnuto, da je Pepe stao na glavu Busquetsu. Ne znam što bi se onda dogodilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo