Modrićev trener šokirao Madrid i razveselio Mandžukića i društvo!

U srijedu navečer na rasporedu je druga večer nokaut faza nogometne Lige prvaka, a jedan od glavnih favorita za naslov je Bayern koji protiv Arsenala u Londonu igra nogometnu poslasticu tjedna.

18.2.2014.
17:30
VOYO logo

Na dan dvoboja javio se ničimi izazvan trener Reala Carlo Ancelotti te objavio tko je za njega favorit broj 1 u elitnom europskom natjecanju.

"Favorit broj jedan u Ligi prvaka je Bayern i to iz tri razloga", šokirao je Ancelotti vlastite navijače, te objasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao prvo, oni su strašno kvalitetna momčad sa sjajnim trenerom koji zna kako pobjeđivati u ovom natjecanju. Kao drugo, oni su pobjednici i imaju pobjednički mentalitet u Ligi prvaka. I kao treće, već su osigurali naslov prvaka u svojoj zemlji te se mogu potpuno koncentrirati na ovo natjecanje. Priznajem, nama u Realu i svima drugima će biti jako teško s Bayernom", rekao je Ancelotti, a njegova se izjava sasvim sigurno neće svidjeti čelnicima Kraljevskog kluba.

//www.youtube.com/embed/X7nIrgJBbNg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Real svoju utakmicu osmine finala protiv Schalkea igra tek sljedećeg tjedna, dok će ove srijede uz Bayern i Arsenal snage ogledati još Milan i Atletico Madrid.

Tekstualni prijenos utakmica možete pratiti na portalu Sportski.net od 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu će gotovo sigurno biti itekako zanimljivo na Emirates stadionu gdje će prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka igrati nogometaši Arsenala i Bayerna. Bit će to repriza onoga što se događalo prošle sezone kada je Bayern svoj put u nokaut fazi prema naslovu prvaka Europe počeo baš izbacivanjem Arsenala.

Tada je Bayern slavio u Londonu, ali je teškom mukom obranio prednost u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mislim da smo bolji nego prošle godine. Tada smo utakmicu s Bayernom dočekali porazom u FA Cupu. Sada smo pobijedili. I to Liverpool i to uz vrlo dobru predstavu. Uvjereni smo u vlastite mogućnosti i mislim da imamo šansu izbaciti uglednog suparnika - rekao je prije početka prvog ogleda osmine finala Arsene Wenger, trener londonske momčadi.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo