Najljepša priča SP-a: Svoje premije donirali su siromašnima

Nogometaši Alžira jedno su od najugodnijih iznenađenja Svjetsko prvenstva u Brazilu. Osim plasmana u osminu finala i fanatične borbenosti, igrači Vahida Halilihodžića su pokazali i veliko srce.

3.7.2014.
11:07
VOYO logo

Gotovo 100.000 navijača u domovini je dočekalo svoje heroje, koji su nakon produžetka ispali od Njemačke (2:1). Doček je bio kao da su oni postali svjetski prvaci, a u srcima svojih sunarodnjaka kao i da i jesu.

I ne samo njih, jer reprezentativci Alžira nisu poput nekih kolega nogometaša u Brazilu razmišljali o premijama, oni će svoju zaradu donirati u humanitarne svrhe. I to ne siromašnima u Alžiru, već u pojasu Gaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njima je novac potrebniji", objasnio je alžirski napadač Islam Slimani zašto ga doniraju Palestincima. Zanimljivo, na autobusu kojim su paradirali alžirski reprezentativci kroz razdragane mase navijača su uz alžirske bile i palestinske zastave...

Što se tiče ostanka ili odlaska Vahe Halilhodžića, nema ništa novog, ali se u cijelu sapunicu uključio predsjednik Alžira koji je nakon primanja nogometaša poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vahid treba ostati, imamo veliku momčad."

Pa sad ti odbij predsjednika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo