Zvijezda Barce porucuje: 'Ako se ne promijeni klupska energija, odlazim'

Desni bek Barcelone i brazilske nogometne reprezentacije Dani Alves izrazio je sumnju u svoju daljnju buducnost u katalonskom klubu.

9.5.2014.
10:54
VOYO logo

Alves je u Barcelonu stigao 2008. iz Seville i otad je osvojio pregrst trofeja, medu kojima i cetiri naslova spanjolskog prvaka, dvije Lige prvaka i dva Svjetska klupska prvenstva. Ali u posljednje su vrijeme, nakon ispadanja od Atletica u cetvrtfinalu Lige prvaka i poraza u finalu Kupa kralja od Reala, Brazilca jako zaboljele medijske kritike na racun momcadi.

"Vrlo je tesko dobiti priliku igrati za Barcelonu, a svidalo se to ljudima ili ne ja sam dio povijesti ovog kluba. Potrebna mi je energija, to je ono sto me motivira. Ja sam osjetljiva, emotivna osoba i uvijek sam bio takav. Zaista vjerujem u energiju i zivim od energije. Ako pocnete stvarati negativnu energiju stvari jednostavno ne teku. Ako se ta energija ne promijeni vjerojatno cu otici jer to covjeka iscrpljuje. Ako cu ostati ovog ljeta mora doci do promjene energije", rekao je Alves za RAC1 .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/xansZc6Bcwk

Okrenuo se tada Alves borbi za naslov spanjolskog prvaka. U dva preostala kola do kraja sezone katalonski sastav ima priliku osvojiti naslov ukoliko pobijedi Elche u gostima i Atletico Madrid na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne osvojimo naslov ova ce sezone biti katastrofa. Dobivamo previse prilika, a ne smijemo dopustiti da nam prilike izmaknu. Vjerujem ovoj momcadi 100% i garantiram da necemo razocarati".

Podijelio je Alves i svoja razmisljanja vezana uz Neymara i medijsku buru koja se podigla oko njegove odstetne klauzule u visini od 57 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo se cudne stvari dogadaju ovdje. Real Madrid je zelio platiti 100 milijuna eura za Neymara, Barca ga dovede za 57 milijuna i onda ljudi kazu da je to nevjerojatan iznos. Ono sto je nevjerojatno je da je dosao ovdje kada je imao ponudu od 100 milijuna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo