ALLEGRIJEVA KRITIKA NA PJACIN RAČUN: / Juventusov trener javno prozvao hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO
Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO
16.2.2017.
13:39
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Allegri se sprema ponovno izmješati momčad koju sljedećeg tjedna očekuje ogled Lige prvaka protiv Porta. Najavio je to, prenosi Football Italia, na konferenciji za medije na kojoj je kazao:

"Chiellini i Barzagli su u fazi oporavka. Do nedjelje ćemo znati hoće li biti spremni za srijedu. Imamo Ruganija čiji me napredak jako veseli, Bonuccija kojem je bilo potrebno nekoliko utakmica da se vrati u formu i Benatiju koji je vrlo dobar i koji se s Afričkog kupa nacija vratio spreman. Sturaro? Njegov nastup ovisi o tome kojim ćemo stilom igrati. Moramo procijeniti na koji način postaviti igru budući da smo bez Mandžukića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač utakmicu propušta zbog akomuliranih žutih kartona.

"Stavit ćemo nekoga na Mandžukićevo mjsto ili zaigrati sa trojicom u veznom redu. Budemo li igrali sa četvoricom napadačkih nastrojenih igrača Sturaro ili Pjaca zauzet će Mandžukićevu poziciju. Što se Pjace tiče, on mora početi shvaćati da za dostizanje određene razine mora zapeti. Nogomet nije samo tehnika, potrebno je žrtvovati se. Njegove su kvalitete velike, ali mi smo Juventus i želite li postati veliki igrač potrebno je razmišljati na ispravan način", poručio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo