KVALITETU IMA, ALI...

ALLEGRIJEVA KRITIKA NA PJACIN RAČUN: Juventusov trener javno prozvao hrvatskog reprezentativca

Marko Pjaca ponovno bi se mogao naći u početnoj postavi Juventusove momčadi za ligaški ogled protiv Palerma, priznao je trener talijanskog prvaka Massimiliano Allegri, ali i dodao da hrvatski krilni napadač mora zapeti malo jače.

Allegri se sprema ponovno izmješati momčad koju sljedećeg tjedna očekuje ogled Lige prvaka protiv Porta. Najavio je to, prenosi Football Italia, na konferenciji za medije na kojoj je kazao:

Chiellini i Barzagli su u fazi oporavka. Do nedjelje ćemo znati hoće li biti spremni za srijedu. Imamo Ruganija čiji me napredak jako veseli, Bonuccija kojem je bilo potrebno nekoliko utakmica da se vrati u formu i Benatiju koji je vrlo dobar i koji se s Afričkog kupa nacija vratio spreman. Sturaro? Njegov nastup ovisi o tome kojim ćemo stilom igrati. Moramo procijeniti na koji način postaviti igru budući da smo bez Mandžukića.”

Hrvatski napadač utakmicu propušta zbog akomuliranih žutih kartona.

“Stavit ćemo nekoga na Mandžukićevo mjsto ili zaigrati sa trojicom u veznom redu. Budemo li igrali sa četvoricom napadačkih nastrojenih igrača Sturaro ili Pjaca zauzet će Mandžukićevu poziciju. Što se Pjace tiče, on mora početi shvaćati da za dostizanje određene razine mora zapeti. Nogomet nije samo tehnika, potrebno je žrtvovati se. Njegove su kvalitete velike, ali mi smo Juventus i želite li postati veliki igrač potrebno je razmišljati na ispravan način”, poručio je Allegri.

Povratak na Net.hr