Ferguson pobjesnio jer su mu otkrili 'tajnu'!

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson izrazio je svoje frustracije Engleskim nogometnim savezom (FA) vezano uz njihovo objavljivanje detalja o ozljedi Ashleyja Younga.

1.9.2012.
15:24
VOYO logo

Naime, legendarnog Škota razljutila je činjenica da je FA javno obznanio detalje o ozljedi krilnog igrača Uniteda, zbog kojih će ovaj propustiti kvalifikacijske utakmice engleske reprezentacije za SP 2014. protiv Engleske i Moldavije. FA je tako reagirao zbog čestih upita medija na tu temu, a Ferguson smatra da iz krovnog tijela engleskog nogometa nisu imali pravo to učiniti.

"Bilo je jako lijepo od FA-a što su sve obavijestili da je Ashley Young ozlijeđen. Nema im smisla davati ikakve informacije", ironično je komentirao Ferguson pa dodao: "Ozlijedio je koljeno prošlog tjedna i iako nije ozbiljno, očito će mu trebati par tjedana za oporavak. Mi imamo utakmicu u nedjelju (gostovanje kod Southamptona, op.a.). Zašto obavještavati naše protivnike tko je spreman, a tko ne? To se više neće dogoditi", poručio je Ferguson. Manchester United će protiv Southamptona tražiti prve gostujuće bodove u sezoni nakon minimalnog 1:0 poraza od Evertona u 1. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo