Alen Halilović majstorski zabio gol za povijest!

Dinamo je u posljednjem susretu 11. kola hrvatskog prvenstva po pravom potopu 'preplivao' Koprivnicu i pobijedio Slaven Belupo sa 4:1.

7.10.2012.
21:02
VOYO logo

Po vrlo jakoj kiši i teškim uvjetima Dinamo je poveo već u četvrtoj minuti susreta kada je Ibanez ubacio iz slobodnog udarca, Rodić pogriješio, a Puljić iz blizine zatresao mrežu.

Gosti iz Zagreba novi pogodak su postigli u 33. minuti kada se Ibanez lijepo sjurio u domaći kazneni prostor, prošao kroz nekoliko igrača, i potkopao loptu iznad vratara Rodića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin se nije predavao, a trud je naplatio u 44. minuti nakon što je Čanađija lijepo ubacio, a Glavica petom vratio do Delića koji zabija za 2:1!

Sve dvojbe oko pobjednika riješio je Ante Rukavina u 58. minuti kada je zabio za 3:1, a lijepu Dinamovu predstavu začinio je 'zagrebački dijamant' Alen Halilović u posljednjim trenucima susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi dinamovac je iskoristio je svojih pet minuta na najbolji način. Beqiraj ga je proigrao na desnoj strani, a on se sjurio u kazneni prostor i u Messijevom stilu prebacio vratara.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo