ALARM U REPREZENTACIJI HRVATSKE: / Vatrenima na SP-u prijeti debakl! Ovako loši nismo bili 15 godina

Image
Foto: PIXSELL

Očita je neučinkovitost hrvatske nogometne reprezentacije

29.3.2018.
10:36
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije bila ovako neučinkovita 15 godina, još od ere Otta Barića, piše Goal.com ističući u svom naslovu kako je to razlog za uzbunu.

ZAJEC ZA NET.HR O BURNOJ AMERIČKOJ TURNEJI: ‘Što da se netko od njih ozlijedio, što bi onda mediji pisali, kako bi javnost reagirala?!’

"Nevjerojatno, ali momčad s Mandžukićem, Perišićem, Kalinićem... zabija samo 1,42 gola po utakmici!?", stoji u tekstu spomenutog nogometnog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad iz snova koji to nije

"Mario Mandžukić, Juventus. Nikola Kalinić, Milan. Ivan Perišić, Inter. Reklo bi se: napad iz snova. A kad ono - najneučinkovitiji napad hrvatske reprezentacije u 15 godina i treći najgori ikad!", objasnio je Goal.com golgetersku krizu hrvatskih reprezentativnih napadača koji će u Rusiji morati biti na nivou, ako se misli ostvariti dobar rezultat na turniru. Jedini koji je u formi je Andrej Kramarić, naš možda i najbolji igrač na američkoj turneji.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Andrej Kramarić

Krama može ovoj ekipi dati mnogo više od Mandžukića u ulozi koja mu je namijenjena, pa bi izbornik trebao možda razmisliti upravo Kramarića staviti u špicu umjesto Mandže. Također, Ante Rebić i Marko Pjaca pokazali su da mogu kvalitetno odigrati na krilima. Možda su njih dvojica dobitna kombinacija izbornika Dalića za Mundijal. Dalić je i sam kazao kako je Rebić istisnuo Perišića iz prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZLATKO DALIĆ IMA PROBLEMA U MOMČADI: Svjetsko prvenstvo se bliži, a izbornika (ne)zabrinjava jedna ključna stvar

Čačićeva reprezentacija najučinkovitija

Računajući, dakle, sve utakmice između dva velika natjecanja (ne uključujući i sam SP ili Euro), Hrvatska koju su Čačić i Dalić vodili prema Rusiji zabila je samo 27 golova u 19 utakmica. Šest Kosovu, četiri Grčkoj, tri Sjevernoj Irskoj, dok je čak pet puta ostala bez pogotka (Estonija, Island, Turska, Grčka i Peru).

Najučinkovitiju je momčad prema tom kriteriju imao Čačić uoči Eura 2016., iako kad bismo maknuli prijateljsku utakmicu sa San Marinom i rekordnih 10-0, prosjek je zapravo točno dva gola po susretu. Ćirini Vatreni bili su najučinkovitiji, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo