Milijarder poludio: 'Uzmite nam njega, pa ćemo mi vama Messija!'

19.7.2013.
11:33
VOYO logo

"Usude li se iz Barcelone drznuti u otkupnu klauzulu ugovora koji imamo s Thiagom Silvom, obećajem im da ću isto učiniti s ugovorom koji oni imaju s Messijem", prijetnja je kojom je na prilično originalan način Kataranin poručio Kataloncima da puste PSG na miru, a objavljena je putem francuskog portala ActuSportsa.

Nije točno poznato koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru koji je 28-godišnji kapetan brazilske reprezentacije potpisao lani stigavši iz AC Milana za 42 milijuna eura kao najskuplji obrambeni nogometaš u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da Messijeva otkupna klauzula iznosi astronomskih 215 milijuna eura. Prema psianju španjolskoga sportskog dnevnika AS-a, realno bi se Messija moglo dobiti za 120 milijuna. Isti izvor navodi da postoje samo četiri kluba spremna platiti toliki iznos: Monaco, Manchester City, Anži iz Mahačkale i, naravno, PSG!

//www.youtube.com/embed/I21LTnLMCLQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam je Thiago Silva, međutim, u četvrtak "spustio loptu na zemlju" izjavivši da ima dugogodišnji ugovor s pariškim klubom kojeg respektira u svakom pogledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo