Procurila tajna s Poljuda: Odzvonilo Igoru Tudoru?!

Nadzorni odbor Hajduka donio je odluku. Ako Igor Tudor ne pobijedi Zagreb u Kranjcevicevoj bit ce smijenjen.

2.9.2014.
11:33
VOYO logo

Iz poljudskih kuloara proculo se kako je jedan bivsi djelatnik Hajduka blizak ljudima iz Nadzornog odbora otkrio njihovu odluku. U ponedjeljak je navodno na tajnom zasjedanju NO Hajduka odlucio kako vise nema strpljenja za Igora Tudora.

Aktualnom treneru Hajduka zamjeraju los pocetak sezone u kojem je njegova momcad cak sest puta s terena izlazila pognute glave. Poraz od Rijeke (4:2) i Dnjipra (2:1) se vjerojatno nisu mogli izbjeci, no Dundalk na Poljudu (1:2), Sahter u Karagandiju (2:4), Osijek u Gradskom Vrtu (0:2), te posebno ovaj zadnji protiv Dinama (2:3), iznervirali su celne ljude kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tocnije, Tudor je svojevoljno odlucio zrtvovati 3 boda protiv Osijeka i na teren poslao rezervnu momcad, a sve kako bi momcad bila sto svjezija za kljucne utakmice protiv Dnjipra i Dinama. No, dogodilo se ono najgore. Osijek je rutinski slavio protiv Hajduka, Dnjipro izbacio Bijele iz Europe, a Dinamo u ludom preokretu dosao do sva tri boda na Poljudu.

Tudorova ideja nije uspjela, a NO Hajduka je odlucio kako strpljenja vise nema. Strateg Bijelih ima tek toliko vremena da u reprezentativnoj stanci pripremi momcad kako bi poceo nizati pozitivne rezultate. Prvu i, cini se, mozda i jedinu priliku ce imati na teskom gostovanju protiv Zagreb u Kranjcevicevoj (14.09). Ako ne uspije, Tudor ce postati bivsi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo