hnl

Procurila tajna s Poljuda: Odzvonilo Igoru Tudoru?!

Nadzorni odbor Hajduka donio je odluku. Ako Igor Tudor ne pobijedi Zagreb u Kranjcevicevoj bit ce smijenjen.

Iz poljudskih kuloara proculo se kako je jedan bivsi djelatnik Hajduka blizak ljudima iz Nadzornog odbora otkrio njihovu odluku. U ponedjeljak je navodno na tajnom zasjedanju NO Hajduka odlucio kako vise nema strpljenja za Igora Tudora.

Aktualnom treneru Hajduka zamjeraju los pocetak sezone u kojem je njegova momcad cak sest puta s terena izlazila pognute glave. Poraz od Rijeke (4:2) i Dnjipra (2:1) se vjerojatno nisu mogli izbjeci, no Dundalk na Poljudu (1:2), Sahter u Karagandiju (2:4), Osijek u Gradskom Vrtu (0:2), te posebno ovaj zadnji protiv Dinama (2:3), iznervirali su celne ljude kluba.

Tocnije, Tudor je svojevoljno odlucio zrtvovati 3 boda protiv Osijeka i na teren poslao rezervnu momcad, a sve kako bi momcad bila sto svjezija za kljucne utakmice protiv Dnjipra i Dinama. No, dogodilo se ono najgore. Osijek je rutinski slavio protiv Hajduka, Dnjipro izbacio Bijele iz Europe, a Dinamo u ludom preokretu dosao do sva tri boda na Poljudu.

Tudorova ideja nije uspjela, a NO Hajduka je odlucio kako strpljenja vise nema. Strateg Bijelih ima tek toliko vremena da u reprezentativnoj stanci pripremi momcad kako bi poceo nizati pozitivne rezultate. Prvu i, cini se, mozda i jedinu priliku ce imati na teskom gostovanju protiv Zagreb u Kranjcevicevoj (14.09). Ako ne uspije, Tudor ce postati bivsi!

Povratak na Net.hr