EVO GA...

AKO MU SE OVA ŽELJA OSTVARI HAJDUK JOŠ STIGNE ‘SKINUTI’ I DINAMO: Livaja na predstavljanju najavio senzaciju zbog koje će se Poljud tresti

Glavno je pitanje planira li Livaja ostati u klubu i nakon završetka sezone jer potpisao je na svega četiri mjeseca

Splitski nogometni div, Hajduk, predstavio je u ponedjeljak svoje najveće zimsko pojačanje, povremenog hrvatskog reprezentativca i igrača koji je karijeru započeo baš na Poljudu, Marka Livaju. Livaja će u Hajduku, za sada, biti samo do kraja sezone, a sportski direktor Mindagunas Nikoličius zahvalio se u uvodu Marku što je pristao doći u klub.

“Moram se zahvaliti prvo Markovu agentu koji nam je izašao u susret i pomogao nam realizirati ovaj vrlo zahtjevan transfer. Zahvalio bi se i Livaji koji je pristao na značajno slabije i manje uvjete i to samo kako bi pomogao svom klubu. Dolazi nam u teškom vremenu i vjerujemo da ovakvim transfrom možemo promijeniti status i učiniti Hajduk velikim”, rekao je Nikoličius.

‘Želim zabiti 30 golova’

“U nedjelju navečer smo bili u nekim razgovorima, ali bilo je previše daleko od finalizacije transfera. AEK je imao utakmicu koja je odgođena. Iskreno, nisam se ni nadao da će me pustiti. Sve se na kraju riješilo u 15 minuta. Početkom prvog mjeseca sam se odlučio vratiti. Mislio sam da je šansa mala, ali na kraju je sve dobro ispalo. Potpisao sam na kraju za klub u koji sam želio doći.

Glavno je pitanje planira li Livaja ostati u klubu i nakon završetka sezone jer potpisao je na svega četiri mjeseca. “Potpisao sam na četiri mjeseca. Sjest ćemo na kraju sezone i vidjeti sve. Ne isključujem nijednu mogućnost. Igram u voljenom klubu, nitko sretniji od mene”, rekao je Livaja.

Dolazak u Hajduk, kako kaže, za njega je korak naprijed, a otkrio je i koliko bi golova htio zabiti do kraja sezone. “Bitno da momčad igra dobro i da imamo pozitivne rezultate. Volio bih zabiti 30 golova”, rekao je Livaja.

“Počeo sam seniorsku karijeru kao napadač. Posljednjih godina igram kao ‘desetka’ i to mi najbolje odgovara. Nisam još pričao s trenerom”, kazao je Livaja.

Povratak na Net.hr