AKO JE VJEROVATI STATISTICI, ZNAMO NOVOG PRVAKA ENGLESKE: / Kada se posljednji put ovo dogodilo, Leicester je osvojio Premier ligu

Image
Foto: AFP

Šampionska momčad Leicester Cityja ima svoje nasljednike

5.9.2018.
13:41
AFP
VOYO logo

Jedan od najvećih podviga suvremenog nogometa dogodio se kada je maleni Leicester City 2016. osvojio titulu prvaka Engleske. Lisice su se godinu dana prije grčevito borile za ostanak u Premier ligi, a spasio ih je samo furiozan završetak sezone.

Klub s King Power stadiona tog je proljeća 2015. nanizao nekoliko ključnih pobjeda, a sezonu su završili 14. - sa 11 pobjeda, osam remija, 19 poraza i 41 osvojenim bodom. Sljedeće sezone – osvojili su naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je još jedan maleni klub imao identičnu sezonu lani. Tada je Watford osvojio isti broj bodova, a imao i isti broj pobjeda, poraza i remija kao Leicester u sezoni 2014./15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Watford otvorio ovu sezonu, pitate se? Slavili su u sve četiri prve utakmice i trenutačno su treći, s istim brojem bodova kao i Liverpool i Chelsea, a u prošlom kolu su bez imalo respekta pobijedili Tottenham Hotspur. Imamo nove prvake!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo