Akcija za naklon do poda: Arsenal izveo nešto što se ne viđa svaki dan!

Nogometaši Arsenala u nedjeljnoj su utakmici osmine finala FA Cupa nadigrali Middlesbrough s 2:0, a oba je pogotka postigao francuski reprezentativac Olivier Giroud.

16.2.2015.
11:05
VOYO logo

Tehnički dotjerana igra oduvijek je bila odlika momčadi Arsenea Wengera. Istina, u posljednjih desetak godina navijači baš i nisu imali puno prilike radovati se trofejima, ali ne može osporiti da Topnici igraju drugačije od ostalih engleskih momčadi, odnosno da su stilom igre znatno bliže Barceloni nego otočkom shvaćanju nogometa.

Izašlo je to na vidjelo i ove nedjelje kod prvog Arsenalovog pogotka protiv Middlesbrougha. U akciji koju je zaključio Giroud na dodavanje Kierana Gibbsa sudjelovalo je, naime, svih 11 igrača! Baš svi su, od golmana Wojciecha Szczesnyja, koji je započeo akciju, pa nadalje dotaknuli loptu. Trajalo je to gotovo čitavu minutu, bilo je tu puno kratkih dodavanja i, što je najvažnije, završilo je pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je sada u četvrtfinalu FA Cupa, a budući da u natjecanju više nema Chelseaja, Manchester Cityja i Tottenhama, jedan je od favorita za naslov koji je osvojio i lani. U Premierligi Wengerovoj momčadi ne ide tako dobro, do trofeja praktički više ne može, ali četvrto mjesto, toliko milo Topnicima posljednjih sezona, i dalje je dohvatljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo