AGÜERO UNIŠTIO GAUČE: / Argentina u ozbiljnim problemima, Brazil nezaustavljivo gazi prema Rusiji

Image
Foto: AFP, EITAN ABRAMOVICH

Bez ozlijeđenog Lionela Messija, argentinska nogometna reprezentacija dovela se u ozbiljne probleme u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

12.10.2016.
8:43
AFP, EITAN ABRAMOVICH
VOYO logo

U desetom su kolu Gauči pred svojim navijačima u Cordobi izgubili od Paragvaja s 0-1 i pali na peto mjesto koje vodi samo u dodatne kvalifikacije. Treća je to uzastopna utakmica u kojoj Argentinca nije uspjela doći do pobjede, nakon 2-2 na gsotovanjima kod Venezuele i Perua.

Image
RASPUCANI BRAZIL, MIROLJUBIVA ARGENTINA: /

Južnoameričke kvalifikacije već definiraju putnike za SP

Image
RASPUCANI BRAZIL, MIROLJUBIVA ARGENTINA: /

Južnoameričke kvalifikacije već definiraju putnike za SP

Agüero promašio jedanaesterac

Paragvaj je u vodstvo došao u 18. minuti kada je Derlis Gonzalez zabio iz kontranapada. U 47. je minuti Sergio Agüero imao priliku iz jedanaesterca osigurati Argentini izjednačenje, ali njegov je udarac obranio vratar gostiju Justo Villar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/agbU

"Ne bih se iznenadio da ne budem pozvan za sljedeće utakmice. Ako bude tako, podnijet ću to na najbolji način", rekao je nakon utakmice Agüero koji u cijelim kvalifikacijama nije uspio postići nijedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Argentinaca, njihovi veliki rivali Brazilci zasad guraju sjajno u kvalifikacijama. U utorak su bez suspendiranog Neymara slavili na gostovanju u Venezueli s 2-0 pogocima Gabriela Jesusa i Williana te skočili na prvo mjesto. Ujedno su nastavili pozitivnu seriju otkad je na klupi novi izbornik Tite, ovo im je bila četvrta uzastopna pobjeda. Pritom ih omeo nije ni nestanak struje u 74. minuti, kao ni jaka kiša koja je padala tijekom cijele utakmice.

https://vid.me/1q8w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekord Suareza

Urugvaj je skliznuo na drugo mjesto nakon remija u Kolumbiji (2-2). Domaći su poveli u 15. minuti pogotkom Abela Aguilara, Urugvajci su preokrenuli preko Cristiana Rodrigueza i Luisa Suareza, ali je u 84. minuti bod Kolumbiji osigurao Yerry Mina. Suarezu je ovo bio 19. pogodak u kvalifikacijskim utakmicama za SP čime je izjednačio rekord Argentinca Hernana Crespa.

https://vid.me/qf3c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni južnoamerički prvak Čile prekinuo je niz od tri utakmice bez pobjede u kvalifikacijama i pred svojim navijačima svladao Peru s 2-1. Dvostruki je strijelac bio Bayernov veznjak Arturo Vidal, a Čile nakon ove pobjede ima 14 bodova i drži sedmo mjesto. Za četvrtoplasiranim Kolumbijcima zaostaje tri boda.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo