SPORNE IZJAVE

AGENT HRVATSKOG NOGOMETAŠA IZAZVAO POTRES: ‘Već sam mu opalio dvije, tri verbalne pljuske’

Agent hrvatskog nogometnog reprezentativca Milana Badelja uzrujao je čelnike Fiorentine izjavama o budućnosti svoga klijenta.

Milan Joksimović, agent našeg nogometaša, izjavio je nedavno kako će Badelj sigurno napustiti Fiorentinu, u najgorem slučaju nakon isteka ugovora. Vrlo otvoreno je poručio i da je njemu i igraču prvi izbor za sljedeću destinaciju – Milan. Oštro je na to reagirao direktor Fiorentine Pantaleo Corvino u razgovoru za Radio Toscana.

JEDAN VATRENI ODLAZI, DRUGI DOLAZI? Simeone nudi Vrsaljka u zamjenu za hrvatskog veznjaka!

‘Kalinić ostaje’

“Poznajem Joksimovića godinama. Ovo sam ljeto čitao njegove abnormalne izjave i kad sam se vratio u Firencu u dobroj sam mu namjeri opalio dvije, tri verbalne pljuske. Mjesecima se nije čulo za njega da bi nedavno ponovno izašao u javnost s izjavama koje ne razumijemo i ne prihvaćamo. Znam da Badelj ne dijeli njegove riječi, on je uzorni profesionalac. Ugovor mu traje do 2018. godine, a naša je namjera zadržati najbolje”, jasan je bio Corvino.

Direktor Fiorentine je govorio i o drugom hrvatskom reprezentativcu Nikoli Kaliniću za kojeg postoji niz zainteresiranih klubova.

“Želimo zadržati svoje najbolje igrače. Kalinić je definitivno jedan od njih i namjera nam je zadržati ga”, dodao je Corvino.

 

 

Povratak na Net.hr