Veliko iznenađenje na pomolu: Srbi dobivaju pojačanje za Hrvatsku?

Izgleda kako postoji mogućnost da se Adem Ljajić, važan igrač u srpskoj momčadi, vrati među Orlove za utakmicu s Hrvatskom.

22.2.2013.
12:28
VOYO logo

"Ništa ne ovisi o meni, već o Ljajiću. On nije htio pjevati našu himnu. Dok je ne odluči pjevati, neću ga pozivati pa makar zabijao i pet golova po utakmici. Puno mi je važnije kakav je netko kao čovjek nego kao igrač."

Tako je nedavno govorio Siniša Mihajlović, izbornik srpske nogometne reprezentacije o Ademu Ljajiću, 27-godišnjem srpskom nogometašu koji nosi dres Fiorentine. Ove je sezone Ljajić u sedamnaest prvenstvenih utakmica postigao tek tri pogotka, ali je eksplodirao u posljednjem nastupu kada je zabio dva gola u pobjedi svoje momčadi protiv Intera 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za talijanske medije se Ljajić ovog tjedna osvrnuo na taj ogled i svoju aktualnu formu, no najbitnije mu je bilo - igranje za reprezentaciju. "Nisam trenutačno u momčadi, ali ja sam oduvijek najveći navijač Srbije. Žao mi je što nisam tamo, prihvaćam svoju pogrešku i nadam se da ću uskoro biti zajedno s dečkima", poručio je Ljajić i tako se očigledno ispričao izborniku zbog svog poteza. "Odnos s Mihajlovićem nije sređen, ali ja sam otvoren za to. Želim da bude kao nekada", poručio je Ljajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo