Mamić objasnio kako je uspio dovesti najveće pojačanje!

U posljednjim satima prijelaznog roka na jednogodišnju posudbu do kraja godine u Dinamo je stigao 22-godišnji ganski stoper Lee Addy, navodi se na Dinamovoj službenoj stranici.

11.2.2013.
11:41
VOYO logo

Član kineskog Dalian Aerbina, Addy je novi stanovnik modre svlačionice. Igrač koji može igrati na poziciji lijevog bočnog te stopera u Dinamo dolazi na posudbu do kraja 2013. godine, a budu li obje strane zadovoljne, tada Dinamo ima pravo otkupa njegova ugovora te će postati igrač hrvatskog prvaka na sljedeće četiri i pol godine. "Jako sam sretan što sam došao ovdje, atmosfera u klubu je sjajna, lijepo su me svi dočekali i zadovoljan sam svime što sam vidio, prvi dojam je odličan. Nisam ovdje došao na odmor nego raditi i napredovati. Vidio sam snimke, znam da sam došao u veliki klub i znam što se ovdje traži te sam siguran da mogu odgovoriti na sve zahtjeve", rekao je Addy na predstavljanju u Maksimiru. Addy je bio član ganske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoafričkoj Republici stigla do četvrtfinala, novi branič modrih upisao je tamo tri nastupa. "Addyja smo pratili već prije dvije godine kada je bio u kombinacijama doći u Dinamo. Igrao je dvije godine u Zvezdi pa otišao u Kinu, a sada smo 'pet do 12' iskoristili priliku i doveli ga. Tražili smo stopera, izbor je pao na njega jer je njegov kineski klub kupio igrača za 14 milijuna dolara, nedostajalo im je mjesto za stranca i predložili smo im da Addy dođe nama i - upalilo je. Bila je to jako složena 'operacija', a mi smo u posljednja 72 sata radili na još dva stopera, reprezentativca ozbiljnih momčadi koji su trebali koštati puno više nego Addy dok po kvalitetama nisu niti blizu našem novom igraču. Igrački će on sigurno biti veliki dobitak i nije doveden za proširenje kadra već kao pojačanje, a vjerujem da je sve ovo drugo vezano uz njega samo pitanje prošlosti", izjavio je gazda Dinama Zdravko Mamić, dok je sam igrač zaključio kako neće moći odmah zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnju službenu utakmicu sam igrao 14.11. za Ganu, a nakon toga je bila pauza u Kini te su prošli tjedan počele pripreme za novu sezonu. Nisam potpuno spreman, ali vjerujem da mi neće trebati dugo kako bih došao u optimalnu formu. Klub vjeruje u mene, zato su me i doveli, a i ja sam pun samopouzdanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo