Zvijezda Barcelone otkrila: 'Izgubio sam čak 19 kilograma!'

Francuski nogometaš Eric Abidal vratio se na nogometni travnjak godinu dana nakon što je bio podvrgnut transplataciji jetre, čime je motivirao, ali i zaprepastio mnoge oko sebe...

15.4.2013.
19:41
VOYO logo

Liječnici nisu mogli vjerovati koliki prag boli ima bivši francuski reprezentativac, dok su neki od njegovih poslodavaca priznali da nisu očekivali Abidalov povratak na travnjak. S druge strane, Abidal tvrdi da nikada nije razmišljao opciji umiranja.

"Nikada nisam pomislio na najgore, jer znam da je sve u Božjim rukama. On odlučuje", veli Abidal, te nastavlja;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo sam propatio. Sjećam se posebno jedne nedjelje kada nisam mogao podnijeti bol. Tražio sam liječnike da me stave u induciranu komu. Spominje se jedna jedina operacija, međutim ja sam ih imao četiri ili pet u vrlo kratkom vremenu. Transplatacija jetre je bila konačna operacija. Izgubio sam čak 19 kilograma tijekom liječenja", otkrio je za francusku televiziju TF1 Abidal.

"Nakon četvrte operacije liječnici su mi rekli da sam imao jako puno tekućine u želudcu, te da ne mogu vjerovati kako mogu podnositi toliku bol. Drago mi je da je to sada iza mene", zaključio je Abidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Abidal se vratio na travnjak prije malo više od tjedan dana u utakmici protiv Mallorce. Ušao je u igru u 70. minuti, te zaradio ovacije cijelog Nou Campa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo