Razočaran i povrijeđen odlazi iz Barcelone!

Francuski nogometaš Eric Abidal (33) završit će idućeg tjedna svoj transfer u redove Monaca.

21.6.2013.
12:08
VOYO logo

Abidal, koji napušta Barcelonu bez odštete nakon što mu nije produljen ugovor, će se tako vratiti u klub u kojem je započeo svoju sjajnu karijeru, u kojoj je osvojio sve što se moglo osvojiti i to po nekoliko puta. Ima sedam naslova klupskog prvaka države (tri u Francuskoj, četiri u Španjolskoj), osvojio je i Ligu prvaka dvaput, UEFA-in Superkup, klupsko SP...

"Očekujemo da ćemo realizirati transfer idućeg tjedna", potvrdio je Abidalov menadžer, dok je sam igrač prije nekoliko dana pokazap koliko je razočaran zbog načina na koji ga je klub odbacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žestoko sam se borio za taj klub. U odličnoj sam formi, a čak je i liječnik bio iznenađen kako sam u dobrom fizičkom stanju. Osjećam se bolje nego prije dvije godine. U Barceloni mi nisu dali niti jedan razlog za prekid suradnje. Samo su rekli kako su takvu odluku donijeli iz profesionalnih razloga", izjavio je pogođeni nogometaš.

Podsjetimo i da je do sada Monaco svoje redove pojačao Joaom Moutinhom, Jamesom Rodriguezom, Ricardom Carvalhom i Radamelom Falcaom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone bili su još drugoligaši, a od jeseni će pucati na naslov francuskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo