Posrnuli kolumbijski napadač bi u siječnju mogao postati Kalinićev konkurent za mjesto u Fiorentininom napadu

Falcao je želja nekolicine klubova. Uz Fiorentinu tu su i Valencia, Villarreal, Porto...

Radamel Falcao Garcia of Colombia celebrates his goal against Ecuador during a friendly match October 8, 2010 at Red Bull Arena in Harrison, New Jersey won by Columbia, 1-0. AFP PHOTO/Stan Honda
FOTO: AFP

Radamel Falcao na jednogodišnjoj je posudbi u londonskom Chelseaju, a neki izvori tvrde da bi ta avantura mogla uskoro završiti. Ipak, kolumbijski se napadač, koji već dulje vrijeme ne plijeni igrama kojima je nekoć fascinirao nogometni svijet, pritom ne bi vratio u Monaco već bi karijeru mogao nastaviti u Fiorentini.

Klub u kojem nastupa nekolicina Hrvata, a najzapaženije u ulozi napadača Nikola Kalinić, iznimno je zainteresiran za dovođenje nekoć ponajboljeg svjetskog napadača, pa mediji tvrde da je prvoplasirana momčad talijanskog nogometnog prvenstva već i krenula u akciju koja bi trebala rezultirati njegovim dovođenjem u siječnju.

U kakvu poziciju ova priča, realizira li se, stavlja hrvatskog reprezentativnog napadača tek treba vidjeti, no izvori tvrde da Fiorentina nije jedina zainteresirana za dovođenje 29-godišnjeg Kolumbijca. Sa istom bi željom u siječanjsku utrku za pojačanjima trebali krenuti Valencia, Villarreal i njegov bivši klub Porto, a svi su se već i javili agentu Jorgeu Mendesu s tom idejom.