DRAGI CICO...

‘A KAJ VI HOĆETE? KAJ DA VAM OTPJEVAM’? Pogledajte kako je Cico jednom prilikom uživo otpjevao svoju omiljenu pjesmu

Od legendarnog Cice danas se opraštaju mnogi iz svijeta nogometa, sporta općenito, treneri, igrači, klubovi koje je vodio, a isto tako i navijači, posebice oni Dinamovi

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i legendarni nogometaš zagrebačkog Dinama Zlatko Kranjčar preminuo je u Zagrebu u 65. godini nakon teške bolesti.

Nažalost, napustio nas je još jedan velikan hrvatskog sporta i nogometa. Kranjčar je bio jedan od najboljih nogometaša u povijesti Dinama, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, bio je prvi kapetan Vatrenih, bivši izbornik hrvatske reprezentacije te igračka i trenerska legenda.

Bio je član legendarne Dinamove generacije koja je 1982. godine donijela titulu nakon 24 godine. Igrao je i za Rapid, te St. Polten. Bio je i jedan od svega 14 igrača koji nastupili u premijernom nastupu hrvatske reprezentacije protiv SAD-a u listopadu 1990. godine i to kao kapetan.

Cico pjeva ‘Moj Zagreb tak imam te rad’

U trenerskoj karijeri vodio je brojne klubove, kao i hrvatsku reprezentaciju od 2004. do 2006. godine. U 25 nastupa na klupi Vatrenih upisao je 11 pobjeda, osam remija i šest poraza.

Od legendarnog Cice danas se opraštaju mnogi iz svijeta nogometa, sporta općenito, treneri, igrači, klubovi koje je vodio, a isto tako i navijači, posebice oni Dinamovi. Baš će, eto, njima onda ovaj kratak isječak iz jedne HRT-ove emisije biti posebno drag i emotivan. U njemu Cico pjeva svoju omiljenu pjesmu, pjesmu Ivice Šerfezija, “Moj Zagreb tak imam te rad”.

Povratak na Net.hr