NOĆNA MORA ROME: / Ovakvu utakmicu nisu mogli niti sanjati

Image
Foto: AFP

U dvoboju 14. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta je u Rimu pobijedila Romu 2-0 produbivši krizu rimskog sastava koji je u zadnja četiri kola upisao samo jednu pobjedu.

29.11.2015.
19:44
AFP
VOYO logo

Pobjedu gostima donijeli su Argentinci Alejandro Gomez (40) i German Denis (80-11m). Atalanta je završila utakmicu s dva igrača manje, u 87. minuti je pocrvenio Guglielmo Stendardo, a u trećoj minuti sudačke nadoknade i Alberto Grassi. Niti Roma nije završila utakmicu kompletna. U 81. minuti je isključen Maicon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji, a i navijači Rome su 'razapeli' trenera Rudija Garciju, koji bi mogao postati bivšim već u ponedjeljak. Navodno je imao ultimatum da mora pobijediti u narednih pet utakmica, a kiksao je već na prvoj prepreci.

“Nitko nema pravo svaliti krivicu na trenera, jasno mi moramo igrati bolje. Neke pogreške u našoj igri su očito, ali kriviti trenera je tražiti isprike. Sve što sad trebamo jest naporno raditi. Igrali smo loše i lani, bježali su nam Lazio i Napoli, ali smo se vratili. Ne smijemo si dopustiti da ne igramo u Ligi prvaka", rekao je Daniele de Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x3g414m

Udinese je na gostovanju pobijedio Chievo 3-2, a Stipe Perica nije nastupio za goste. Carpi je osvojio važne bodove u borbi za prvoligaški spas pobijedivši na gostovanju Genou 2-1, dok je Frosinone u derbiju začelja pobijedio Veronu 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Inter sa 30 bodova, Napoli i Fiorentina imaju po 28 bodova, a Roma je četvrta sa 27 bodova. Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Bologna (13), Carpi (9) i Verona (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo