KOVAČ JE OVO HTIO ČUTI: / Bayernov branič rekao istinu o Hrvatu i razlogu zbog kojeg je morao otići

Image
Foto: Uwe Anspach / AFP / Profimedia

Ipak je na kraju sve na igračima jer su oni ti koji se nalaze na terenu

14.11.2019.
14:55
Uwe Anspach / AFP / Profimedia
VOYO logo

Bayernov branič Benjamin Pavard trenutačno se nalazi s francuskom reprezentacijom na pripremama za završni ciklus kvalifikacija za odlazak na europsko prvenstvo. Povodom toga dao je intervju za L'Equipe u kojem je progovorio o svojim prvim mjesecima u dresu njemačkog velikana u koji je stigao ovog ljeta.

"Uz Kimmicha i Neuera odigrao sam najviše utakmica. Nisam mislio da ću toliko igrati. Uživam. Ne želim sjediti na klupi pa moram tako nastaviti", počeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da moram biti agresivniji nekim situacijama. Radim na tome i sve sam bolji", dodao je pa je progovorio o mini krizi u koju je klub upao nakon koje je smijenjen hrvatski stručnjak NikoKovač.

Image
Image

Benjamin Pavard of Bayern Munich, Image: 482414764, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Igrači snose krivicu

"Nismo ostvarili rezultate koje smo željeli, ali mislim da sam sveukupno dobro igrao. Imao sam dobar odnos s Nikom Kovačem, ali kada rezultati nisu kakvi bi trebali biti uvijek je trener taj koji prvi ode. On nije bio na travnjaku, mi igrači snosimo dio odgovornosti", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo u krizi. Prošli smo dalje u Ligi prvaka i samo smo četiri boda od vrha u prvenstvu. Primili smo puno golova. Mi smo krivi za to. U zadnje dvije utakmice bili smo izvrsni. Ako tako nastavimo možemo ove sezona napraviti velike stvari. Možemo sve osvojiti", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo