NAPOKON

NIZOZEMAC POSLUŠAO GLAS NAVIJAČA I VODSTVA INTERA: Hrvat ekspresno vraćen u početni sastav

Nizozemski stručnjak na klupi Intera Frank de Boer drugi put ove sezone i prvi od incidenta u prvom kolu Europske lige ukazao je povjerenje hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću te ga je stavio u početni sastav za utakmicu sa Southamptonom.

OGROMNO NEZADOVOLJSTVO U INTERU: Marcelo Brozović smjenjuje trenera De Boera?

Inter u četvrtak igra utakmicu trećeg kola Europske lige, a nakon niza lošijih rezultata pod pritiskom navijača i vodstva kluba De Boer je odlučio u od prve minute dati priliku Brozoviću.

LOŠI REZULTATI PRESUDILI U KORIST HRVATA: Interovom treneru prijeti otkaz pa sad vraća Brozovića

Vatreni je, kao što je poznato, bio u nemilosti zbog nepoštivanja kluba jer je bio izrazito ljut nakon što ga je De Boer izvadio na poluvremenu utakmice s Beer-Shevom te je iz protesta napustio stadion.

Sljedećih mjesec dana veznjak nije bio u momčadi, ali čini se da je de Boer popustio nakon sastanka s potpredsjednikom Javierom Zanettijem, sportskim direktorom Pierom Ausilijem i direktorom Giovannijem Gardinijem.

Spomenuti trojac tako je prije par dana izrazio zabrinutost trenerovim izborom, vođenjem momčadi i spremom igrača.

Gazzetta je objavila da je jedan dio razgovora bio posvećen i statusu Marcela Brozovića. On je, zajedno s Geoffreyjem Kondogbijom, pao u nemilost trenera, a vrh kluba smatra da je cijela stvar već otišla predaleko.

Čini se kako ih je Nizozemac poslušao.

Povratak na Net.hr