NITKO NIJE BIO BOLJI OD NJIH: / Hrvat i Hrvatica dobili lijepa priznanja za vrhunske predstave

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

EHF je izabrao najboljeg igrača i igračicu mjeseca, a u obje konkurencije dolaze iz Hrvatske

10.5.2019.
21:02
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

Travanj je bio hrvatski mjesec. Europska rukometna organizacija izabrala je Luku Cindrića za najboljeg igrača mjeseca, a Andreu Kobetić za najbolju igračicu.

Hrvatski reprezentativac vukao je Kielce do iznenađujućeg prolaska na završni turnir Lige prvaka preko PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno mi znači vratiti se u Köln, iz te Arene imam lijepa sjećanja i nadam se da ću ih ponoviti s Kielceom", poželio je Cindrić.

Karačić među pet

"Bio bi to idealan kraj sezone. Tijekom nje imali smo puno problema s ozljedama, travanj je bio jako naporan, ali oduševljeni smo što smo uspjeli osigurati prolaz na završni turnir. Napravit ćemo sve da svladamo i Veszprem i dođemo u finale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobetić je, pak, nosila Siofok do finala EHF kupa u kojemu su u prvoj utakmici remizirali s danskim Esbjergom u gostima i imaju dobru šansu kod kuće osvojiti trofej.

"Travanj je bio jako težak za nas jer smo imali teške utakmice i u mađarskom prvenstvu i u Europi. Bilo je stresno i fizički i psihički, ali ušli smo u finale, a u Prvenstvu ostvarili ciljeve. Drago mi je što sam dobila ovu nagradu i što je moj rad prepoznat. U svim EHF-ovim natjecanjima ima niz fantastičnih igračica i lijepo je kada tvoje ime iskoči."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među pet najboljih igrača u travnju nalazi se i Igor Karačić koji je valjda najzaslužniji što je Vardar izbacio Pick Szeged.

Rukometaši: 1. Luka Cindrić (CRO) - PGE Vive Kielce 2. Vladimir Cupara (SRB) - PGE Vive Kielce 3. Ludovic Fabregas (FRA) - Barça Lassa 4. Igor Karačić (CRO) - HC Vardar 5. Roland Mikler (HUN) - Telekom Veszprém KC

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometašice: 1. Andrea Kobetić (CRO) - Siófok Hungary KC 2. Lois Abbingh (NED) - Rostov-Don 3. Katrine Lunde (NOR) - Vipers Kristiansand 4. Stine Oftedal (NOR) - Györi Audi ETO KC 5. Iuliia Managarova (RUS) - Rostov-Don

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo