NITI ČUTI: / Navijači na treningu Hajduka izvjesili transparent s kojim su sve rekli

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Puno se prašine podiglo oko informacije da će Hajdukov dragulj, 17-godišnji Andrija Balić, sljedeće sezone nositi dres španjolskog velikana Valencije, u transferu vrijednom 6 milijuna eura.

11.6.2015.
10:49
Ivo Cagalj/Pixsell
VOYO logo

Uz njega, spominje se i drugi talentirani hajdukovac Nikola Vlašić, inače brat proslavljene hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, a Valencija je, navodno, za oba igrača spremna inkasirati ukupno 10 milijuna eura. No, navijači splitskih Bijelih su odlučili poslati poruku glede spomenutih mladih nogometaša, pa su se pojavili na treningu u srijedu u 19. 30 sati, izvjesivši transparent:

Poruka je poslana

"No Balić, no party".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj transparent se inače može vidjeti i na utakmicama Bijelih, a i predsjednik Hajduka Marin Brbić prokomentirao je navodnu zainteresiranost Valencije za svoja dva mlada igrača.

'Hajduk ide u Europu i novu sezonu na krilima svojih mladih dragulja'

"Mogu samo poručiti da Hajduk ide u Europu i novu sezonu na krilima svojih mladih dragulja. Pokušajte to iščitati između redaka. Cilj nam je napraviti što bolji rezultat i naravno da računamo na oba naša igrača koje ste spomenuli. Atmosfera oko prve momčadi je sjajna, drago mi je što naši navijači podržavaju momčad i na treningu i vjerujem u vrlo dobar ulazak u novu sezonu", kazao je Brbić za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo