NISU IMALE ŠANSE: / Hrvatske rukometašice porazom otvorile dodatne kvalifikacije za SP

Image

Hrvatske rukometašice poražene su u Osijeku od reprezentacije Slovenije sa 23-28 (10-15) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kojem će u prosincu domaćin biti Njemačka.

10.6.2017.
19:47
VOYO logo

Izabranice Gorana Mrđena u dvoboju odigranom u osječkoj dvorani Gradski vrt nijednom nisu bile u vodstvu, a neiskorištene prilike s igračicom više te loše obrambene reakcije omogućili su gošćama da dođu do uvjerljive pobjede i mirno čekaju uzvrat koji je na rasporedu u četvrtak, 15. lipnja (18 sati), u Celju.

Slovenke su na poluvremenu imale pet pegodaka viška, u nastavku su dvaput došle i do +6 (20-14, 28-22), da bi na kraju završile dvoboj s istom prednošću koju su imale i nakon 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kristina Plahinek s pet pogodaka i Maja Koznjak s četiri bile su najefikasnije igračice Hrvatske, dok su po tri gola postigle Dora Krsnik, Dora Kalaus i Aneta Benko. Slovenke su predvodile Tamara Mavsar i Neli Irman sa po šest pogodaka svaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenkama je za plasman na SP dovoljno u Celju ne izgubiti s više od šest pogodaka razlike. Hrvatska će pokušati u uzvratu učiniti čudo i uloviti šest pogodaka zaostatka. Ako pobijede sa šest golova viška, a pritom zabiju više od 28 pogodaka, naše će rukometašice izboriti mjesto na SP-u u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo