NIŠTA OD POVRATKA MODRIĆA: / 'Nije spreman i neće biti u sastavu'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić propustit će subotnju utakmicu Real Madrida i Celte u 28. kolu španjolskog prvenstva.

4.3.2016.
15:15
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

"Modrić neće biti u sastavu. Ne želimo ništa riskirati pred uzvratnu utakmicu Lige prvaka u utorak. Luka još uvijek nije spremn", rekao je Francuz.

Modrić je prošle subote tijekom utakmice s Atleticom zadobio ozljedu stopala, a prema izvještajima španjolskih medija, završio je i na šivanju. U utorak je vježbao u teretani, a dan nakon propuštenog gostovanja kod Levantea, vratio se normalnim treninzima. No, trener ga je odlučio poštedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se Bale

S druge strane navijače Reala obradovat će vjest da se GarethBale u potpunosti oporavio od ozljede i da će biti na popisu igrača koji će konkurirati za sutrašnji susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam koliko je dugo bio izvan stroja, ali je najvažnije ići korak po korak i onda vidjeti u kakvom je stanju", kazao je Zidane.

Zanimiljvo je da se ovom prilikom osvrnuo i na folozofiju Zidanes i Pavones. Naime u vrijeme Galacticosa Zidane je bio najbolji igrač dok je FranciscoPavón bio mladi izdanak kluba. Ideja je tako bila svake godine dovesti jednu veliku zvijezdu i pored njih promovirati mlade igrače. Otac tog pristupa bio je sadašnji predsjednik kluba FlorentinoPerez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam pristalica te filozofije jer su meni svi igrači jednaki", poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo