'NISAM OVO OČEKIVALA': / Senzacionalna Jana Fett ne staje, izborila je plasman u polufinale Hobarta

Image

Hrvatska tenisačica Jana Fett ostvarila je uspjeh karijere plasiravši se u polufinale WTA turnira u Hobartu. U četvrtfinalu je 20-godišnja Zagrepčanka, inače 340.

12.1.2017.
9:12
VOYO logo

Meč je trajao 72 minute, a naša je tenisačica suparnici četiri puta uzimala servis, dok je svoj izgubila jednom. Na turniru još nije izgubila ni set.

Prvi put u polufinalu

Ovo je njezin prvi plasman u polufinale, nakon što se po prvi put kroz kvalifikacije plasirala na WTA turnir. U 1. kolu izbacila je Talijanku Francescu Schiavone, pobjednicu Roland Garrosa, zatim je bila bolja od Australke Lizette Cabrera, da bi potom svladala Paragvajku Cepeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo sam uzbuđena zbog toga kako igram, iznenađena sam plasmanom u polufinale, stvarno nisam očekivala", kazala je Fett nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu protiv Mertens

Ovom pobjedom će Fett, koja veći dio 2016. godine nije igrala zbog ozljede ručnog zgloba, napredovati oko stotinjak mjeta na WTA ljestvici. U polufinalu je čeka Belgijka Elise Mertens, 127. tenisačica svijeta koja je pobijedila prvu nositeljicu turnira i 22. igračicu na WTA listi Kiki Bertens sa 6:2, 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo