Ninković: Nemamo podršku uprave

Fudbaler Crvene zvezde je rekao da su on i njegovi saigrači svojim pismom u ponedeljak hteli da pokažu da nemaju podršku uprave

15.10.2013.
16:54
VOYO logo

Pojedinim igračima ’crveno-belih’ protekle noći su razbijena stakla na automobilima, kojima su ostavljeni šamponi, kao aluzija na to pismo, prenosi B92.

„Velika sramota za klub. Svakom navijaču Zvezde koji pročita ono pismo treba da bude teško, a ono što je mene najviše pogodilo je da se cela javnost hvata za šampone. Lakše je uhvatiti se za to da pojedini igrači Zvezde nemaju za šampion, a ne da treneri nemaju ugovore i knjižice, da ne mogu da odvedu dete kod lekara“, rekao je Ninković, „Ne mislim da javnost ne vidi šta smo mi tim pismom hteli da kažemo, ali verovatno više odgovara da se hvataju za šampone. Mi smo hteli samo da svima jasno stavimo do znanja da nemamo podršku uprave. Navijači su upravi isto rekli kao i mi, a onda smo mi to ponovili i posle tih reči polupali su nam kola. Mislim da to navijači nisu uradili“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident koji se desio na ograđenom i zaštićenom parkingu na stadionu Crvene zvezde nije uplašio Ninkovića.

„Ne osećam nikakav strah, možda neki drugi osećaju. Od dolaska nisam imao nijedan problem sa navijačima, ali ako je to način da se uzme titula, evo ja ću odmah da im kažem koji je moj automobil. Neka ga razbijaju svaki dan, ja ću biti srećan i zadovoljan ako je to način da na kraju uzmemo titulu“, istakao je Ninković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ninković je istakao da će uprkos svemu igrači Zvezde nastaviti da daju sve od sebe, ali da ne zna kako će cela situacija da se završi

„Ovi igrači su nečija deca, ja stvarno ne bih voleo da njihova deca proživljavaju sve ovo. Potresen sam, ne znam kako će sve ovo što se događa da se završi, ali igrači su i dalje pri tome da ćemo igrati, davati sve od sebe i probati da osvojimo titulu. Jedini cilj nas igrača, koji smo poslali to pismo, bio je da kažemo da nemamo podršku uprave i tu ne mislim na jednog čoveka, već sve ljude u upravi, a pare su bile u drugom planu. Sve sami radimo, nemamo nigde nikoga, ni kad dobijamo, ni kad gubimo, nemamo nikakvu podršku. Ali, takvo nam je stanje u državi, a sve ovo to i oslikava“, naglasio je Ninković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike