NIKO, LOŠE TI SE PIŠE: / Evo što je Guardiola kazao o utakmici protiv Kovačeve momčadi

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Bayern u subotu igra protiv Eintrachta, momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

1.4.2016.
15:20
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

"Nikoga ne čuvam za Ligu prvaka. Igrači iz Južne Amerike, koji su došli s kvalifikacija, još su umorni, ali igrat će najbolja momčad. Svaka utakmica nam je važna, ne smijemo se opustiti, imamo samo pet bodova više od Borussije", upozorio je Guardiola.

Eintracht je predzadnji

Pet je momčadi u samo dva boda na dnu ljestvice, "davljenici" se bore kako bi izbjegli 16. i 17. mjesto u Bundesligi, uz već praktički otpisano Hannover, koji ima 17 bodova, deset manje od pretposljednjeg Eintrachta. Niko Kovač dobio je nezahvalan zadatak u borbi za ostanak, otkako je prije tri tjedna preuzeo momčad iz Frankfurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola će se, nakon odrađene utakmice s Bayernom, moći posvetiti gledanju El Clasica, dvoboju njegove Barcelone protiv Real Madrida. Utakmica na Camp Nou bit će u znaku nedavno preminule legende Johana Cruyfa, koji je utemeljio igru moderne i uspješne Barcelone s kojom je 1992. godine bio europski prvak.

Emotivni El Clasico

"Sutra će biti posebno emotivno jer svi navijači Barce vole Johana. Cruyff je za mene, bio najvažnija osoba u nogometu! Dao mi je sve, bio mi je poput oca. Zbog njega sam zavolio ovaj posao", kazao je Guardiola o svom uzoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo