BORBA ZA EUROPU

NIKAD MOTIVIRANIJI SPLIĆANI PUTUJU U SOFIJU: ‘Pobijedit ćemo za sve koji su obranili naš grad’

Nogometaše Hajduka u četvrtak čeka novi europski izazov. U sklopu uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige s minimalnom prednošću putuju u Bugarsku gdje im je domaćin Levski iz Sofije.

Povodom toga trener Joan Carrillo stao je pred novinare, a odmah na početku komentirao je požare koji su zahvatili Split i okolicu.

“Zahvaljujem se u ime igrača i kluba volonterima, vatrogascima i Torcidi jer su sve napravili kako bi ugasili požar. Obranili su naš grad i od srca im zahvaljujemo”, kazao je Španjolac, javlja Dalmatinski portal.

Požar je hajdukovcima u ponedjeljak stvarao probleme na putu prema Dugopolju.

“To je bila jako loša situacija za momčad, ali nadam se da će nas to motivirati. Ljudima koji su gasili požar uzvratit prolaskom u sljedeće kolo”, poručio je Carrillo.

Što se tiče same utakmice rekao je da je jedan gol razlike mala prednost te da će u gostima ići po pobjedu.

“Bila bi velika pogreška čuvati rezultat”, smatra trener Hajduka.

Prokomentirao je i raspored igranja utakmica, jer nakon europskih ogleda četvrtkom u nedječju ih čekaju obračuni i hrvatskom prvenstvu.

“Ne možemo utjecati na to. Sve ovo što smo do sada dobro odradili zaboravlja se kada krene utakmica protiv Levskog. Treba samo gledati kako proći dalje”, jasan je Carrillo.

Ispričao je i kako nije siguran da će suparnik igrati napadački te da ga nije briga za to.

“Mi ćemo igrati napadački, nebitno tko će igrati, Ohandza ili netko drugi. Najbitniji je prolaz u drugo kolo. Bez obzira na sve idemo na pobjedu”, dodao je.

U Sofiji će se igrati bez gledatelja jer Levski odrađuje Uefinu kaznu.

“To nam nije novost jer smo navikli igrati bez gledatelja. Po tom potanju imamo sreće jer su u Dugopolju naši navijači bili spektakularni i odveli su nas do pobjede”, završio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr