BEZ MODRIĆA, RAKITIĆA...

NIKAD ČUDNIJI POPIS VATRENIH: Ante Čačić objavio popis za Kinu, samo dva igrača nisu iz HNL-a!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacija Ante Čačić objavio je popis od 18 igrača koje će voditi na turnir u Kinu.

Čačić je za ovu priliku odlučio pružiti šansu prije svega igračima iz Prve hrvatske lige, kojima će se priključiti Filip Ozobić iz azerbajdžanske Gabale i Toni Datković iz slovenskog Kopra.

“Na popisu izbornika Čačića našla su se petorica igrača prvoplasirane Rijeke, četvorica iz drugoplasiranog Dinama, trojica iz trećeplasiranog Osijeka, dvojica iz četvrtoplasiranog Hajduka te po jedan igrač iz Intera i Lokomotive, uz već spomenute Ozobića i Datkovića”, priopćio je HNS.

Dodaju i kako će se reprezentacija okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina. Poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici 15. siječnja za naslov pobjednika prvog “China Cupa”.

Popis hrvatske reprezentacije za China Cup:

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barać (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper)

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Mate Maleš (Rijeka), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Nikola Vlašić (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Povratak na Net.hr