NIJE SE ŠALIO: / Pochettino najavio odlazak iz Tottenhama ako se ovo ostvari

Image
Foto: AFP
8.5.2019.
13:08
AFP
VOYO logo

Nakon čuda koje je priredio Liverpool nešto manje morat će napraviti Tottenham misli li finale Lige prvaka učiniti sveengleskim.

Pijetlovi su kod kuće poraženi od Ajaxa s 0:1 što je svakako nadoknadiv zaostatak u Amsterdamu premda su pod Kopljanicima padali i veći klubovi ove sezone poput Reala i Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije šala

"Što ako osvojimo Ligu prvaka? To bi bilo fantastično. Zatvorio bih petogodišnje poglavlje u Tottenhamu i otišao kući“, najavio je Mauricio Pochettino valjda u polušali.

Tako su mislili i novinari, a onda im je Argentinac dobacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije šala. Zašto? Kada bih osvojio Ligu prvaka s Tottenhamom u ovakvim okolnostima, ove sezone, mislim da bih se trebao poslije toga okrenuti nekim drugim stvarima."

Najveća utakmica

Tko zna na što je točno mislio, ali nema dvojbe da je Eriku ten Hagu u mislima samo kako da prođe u finale s Liverpoolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najveća utakmica za Ajax na ovom stadionu ikada, ne treba nam posebna motivacija. Ne živim u prošlosti, nego u sadašnjosti i to je vrlo bitno. No moram se prisjetiti početka sezone, tko nas je onda vidio u finalu", zapitao se tvorac nizozemskog čuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo