OGLAS

[VIDEO] TURIST SKINUO HRVATSKU ZASTAVU, ALI SU GA PRIMIJETILI TORCIDAŠI: / Nije se dobro proveo; Ove snimke kruže internetom

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bahato je skinuo hrvatsku zastavu s jedne kuće i našao se na udaru nepoznatih mladića

16.9.2019.
6:29
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na Facebook stranici "Balkanski navijači", komunikacijskoj platformi koja prati navijačka događanja i spomenutu supkulturu u regiji, osvanuo je video za koji se tvrdi kako se na njemu, u glavnoj ulozi, nalaze jedan turist i pripadnici Torcide. Naime, kako spomenuti site piše, u Splitu je ovih dana aktualan video na kojem se vidi kako jedan turist kriomice skida zastavu Republike Hrvatske s jedne kuće, nakon čega je stavlja pod majicu i odlazi.

Image
TORCIDA NA DERBIJU POSLALA PORUKU: /

Nosili su crne majice s uvredljivim natpisom posvećenom novinarima

Image
TORCIDA NA DERBIJU POSLALA PORUKU: /

Nosili su crne majice s uvredljivim natpisom posvećenom novinarima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon toga, kako javlja site Balkanski navijači, nekoliko pripadnika Torcide presreće grupu turista koji su skinuli zastavu i fizički ih zlostavljaju. Točnije, na jednom videu koji je osvanuo na društvenim mrežama i YouTube kanalu može se vidjeti kako turist bahato skida zastavu s kuće, pred očima svojih prijatelja, odmah je stavlja pod majicu i odlazi, dok se na drugom može vidjeti kako jedan mladić leži na podu s rukom u zraku (branio se), dok prima "odgojni" šamar od mladića koji se nalaze u pozadini, kojima se čuje glas ali ne vide lica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi ti frajera, a vidi ga sad", govori mu jedan od mladića koji su uzeli pravdu u svoje ruke, dok mu turist odgovara:

"I give to you", govori napadnuti mladić aludirajući vjerojatno na vraćenu zastavu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi se kako se radi o mladiću koji je skinuo zastavu. Obje snimke na YouTube kanalu i društvenim mrežama osvanule su tijekom jučerašnjeg dana. Vrijedi spomenuti kako je ovo još jedan u nizu incidenata koji je zadesio Split proteklih mjeseci u kojeme su glavni akteri pripadnici Torcide i turisti koji su, očito, na godišnji odmor došli s namjerom, kako stoji u tekstu, "provocirati domaće".

Ovim tekstom ne želimo reklamirati niti poticati na bilo kakav oblik nasilja, ali također osuđujemo bilo kakvo bahato ponašanje koje za cilj ima provokaciju, odnosno diskreditiranje državne zastave ili bilo kakvih državnih simbola onih koji su u ovoj zemlji gosti, odnosno što za cilj ima krađu tuđe stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A neovlašteno i nedopušteno skidanje zastave s nepoznate kuće i stavljanje ispod majice je ništa drugo nego - krađa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo