NIJE NI POČELO, A BARÇA U KRIZI: / 'Gubimo zbog teških treninga'

Image
Foto: AFP

Barcelona je na pripremama doživjela i treći uzastopni poraz, nakon Manchester Uniteda i Chelseaja, bolja od Enriqueove momčadi bila je Fiorentina s 2:1.

3.8.2015.
8:39
AFP
VOYO logo

Utakmica se igrala u Firenci, a na stadionu Artemio Franchi domaći navijači su zahvalili europskom prvaku na pobjedi protiv mrskog im Juventusa u finalu Lige prvaka. Fiorentina je već nakon 12 minuta igre imala prednost 2:0, a oba je pogotka zabio Federico Bernardeschi. Katalonce nije spasila ni fenomenalna asistencija Ivana Rakitića kojom je Luis Suarez u 17. minuti smanjio prednost domaćina na 2:1.

Rakitić: Bolje da promašujemo sad nego u važnim utakmicama

Katalonci su igrali bez Lea Messija, Neymara, Danija Alvesa i Mascherana. Razlog Barcelonini poraza Rakitić vidi u teškim treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radimo naporno na pripremama, to je ostavilo traga. Uvijek želimo pobijediti, mogli smo zabiti tri gola, ali bolje da smo sad promašili nego u nekim važnim utakmicama. Moramo popraviti neke detalje, ali za to pripreme i prijateljske utakmice služe", rekao je Ivan Rakitić nakon 2:1 poraza od Fiorentine.

Ne brine se ni trener Luis Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zamaram se rezultatom, već me smetaju neke druge stvari. Mi smo vrlo dobra momčad, ako igramo na 100 posto. Ako ne, onda više nismo tako dobri", izjavio je Enrique.

Na utakmici petorica Hrvata

Zanimljivo, na utakmici su se našla petorica hrvatskih igrača, a priliku na terenu jedino nije dobio Alen Halilović. Milan Badelj odigrao je prvih 45 minuza za domaćina, a na terenu su se našli Ante Rebić i Rikardo Bagadur. Za Barcelonu je Rakitić igrao do 64. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x304j1g

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo