ULAZE U RING

NIJE MU DUGO TREBALO: Amerikanac odmah krenuo s provokacijama, pogledajte što je sve poručio Hrgoviću

Još uvijek nije poznato kad bi se borba trebala održati

Američki teškaš Michael Hunter brzo je reagirao na vijest koju je u petak navečer potvrdio promotorski tim Filipa Hrgovića o njihovom međusobnom obračunu.

HRGOVIĆ DOGOVORIO BORBU PROTIV JEDNOG OD NAJJAČIH BOKSAČA: Čeka nas prava poslastica, Hrvatu se nudi prilika da dođe do naslova

Kao što je poznato Hunter je prije nekoliko dana na svojim društvenim mrežama objavio kako mu je IBF organizacija naložila da se za mjesto prvog izazivača mora boksati baš protiv Filipa Hrgovića. Odluka je trebala biti donesena do petka, a to se na koncu i dogodilo.

U trenutku kad je na profilima Team Sauerlanda objavljeno da će se boriti odmah je krenuo s komentarom. Prvo se javio na Instagramu, a potom je s nekoliko postova na Twitteru rekao što misli o borbi.

“Počela je sezona lova u teškoj kategoriji”, napisao je. Podijelio je zatim dosta komentara svojih fanova, a uskoro i snimku pokojnog oca Mikea Huntera, također boksača.

“Samo se želim boriti. Borit ću se s bilo kim bilo kada u bilo kakvim okolnostima”, govori boksačka legenda na snimci.

Ulog u ovoj borbi je golem, obojica su mladi i perspektivni, Hrgović ima skor 12-0, Hunter 19-1-1, očekuje se od obojice da budu prvaci i činjenica je da onaj tko pobjedi ide u okršaj s Anthonyjem Joshuom, vlasnikom IBF pojasa. Treći izazivač, Oleksandr Usik nije zainteresiran za IBF titulu i želi onu prestižniju WBO, tako da Huntera i Hrgovića praktički samo taj meč dijeli od napada na pojas teške kategorije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr